REVIEW: CHI G2 Limited Edition

De CHI G2 Limited Edition is een persoonlijk favoriet van ons. Dit niet alleen om het strakke en moderne design, maar ook om de functies en verzorging van het haar. De CHI G2 is voorzien van keramische platen die zijn voorzien van titanium. Wat houdt dit in? De keramische platen zorgen ervoor dat je haar beschermd wordt tegen de hitte, je haar glas en glanzend wordt en de platen zelf ook lang mee kunnen.

De titanium in de platen zorgt ervoor dat ook dikker haar zijn voordeel heeft van de CHI G2. De platen zijn hierdoor steviger en gaan langer mee. De titanium zorgt ervoor dat de vochtbalans van het haar op orde blijft, waardoor je een glad en glanzend resultaat krijgt.

Hitte standen

De vernieuwende technologie van de CHI G2 heeft vaste hitte standen, waardoor de hitte makkelijk in te stellen is. Deze standen bestaan uit:

– 180 graden – blauwe display – dun haar
– 200 graden – groene display – normaal haar
– 220 graden – rode display – dik haar

Het is voor je haar belangrijk om de juiste hitte af te stellen naar jouw haartype, om onnodige beschadiging voor je haar  te voorkomen. Mocht je de stijltang toch liever naar persoonlijke wens in willen stellen is dit ook mogelijk. Vanaf 180 graden kan je de stijltang handmatig in stapjes van 5 graden verstellen.

Advies voor gebruik

De CHI G2 is een goede stijltang voor een optimale verzorging van je haar tijdens het stijlen. We raden aan om je haar eerst volledig op te laten drogen. De combinatie tussen nat haar en de hitte van een stijltang zorgt voor beschadiging en pluizig haar. Wanneer je haar droog is verdeel je je haar in stukken zodat je dit goed kan insmeren met hittebescherming. Wanneer de hittebescherming is ingetrokken kan je beginnen met het stijlen van je haar!

Overige informatie

  • Lengte van het snoer: 3 meter
  • Lengte keramische platen: 9.5 cm
  • Breedte keramische platen: 2.5
  • Totale lengte stijltang tot aan de snoer: 25 cm

Nieuwschierig geworden naar het model? Klik dan hier, of kijk naar onze andere stijltangen op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *